Higuerón Aura – El Higuerón

Aura Higuerón is eenkleinschalig  wooncomplex met  slechts 33 exclusieve woningen verdeeld over drie blokken binnen de El Higuerón-gemeenschap. De woningen zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsspecificaties en vertegenwoordigen state-of-the-art architectuur.

Het ontwerp van de units benadrukt het natuurlijke licht binnen en de binnenruimte die naadloos overgaat in het buitenterras om één grote, uniforme ruimte te creëren om van te genieten met uw gezin of om gasten te ontvangen.

Een kenmerkende architectonische stijl die naadloos overgaat in een rustige groene omgeving en panoramische vergezichten biedt over de Middellandse Zee, dit is avant-gardistisch design op zijn best.

De onovertroffen ligging op het hoogste punt van El Higueron geeft u een spectaculair panoramisch uitzicht over de kust en de Middellandse Zee tot aan de kust van Afrika.

Gebouwd in een unieke natuurlijke omgeving met wandelpaden en stadstuinen. Higueron Aura heeft twee ruime overloopzwembaden in de openlucht die zijn ontworpen om op te gaan in de prachtige omgeving en het uitzicht. En natuurlijk een eigen indoor spa met fitnessruimte en sauna.

In Aura Higueron zijn details en kwaliteit belangrijk, de nieuwste en meest milieuvriendelijke materialen op de markt, op maat gemaakte ruimtes voor de klant met een veelheid aan opties die voor u beschikbaar zijn om uw droomhuis te realiseren.

Aura Higueron is een gated community met videobewaking, ondergrondse parkeergarage en berging inbegrepen.

Aura’s strategische ligging tussen Benalmadena en Fuengirola in een idyllische en serene buurt biedt gemakkelijke toegang tot een overvloed aan activiteiten, diensten en voorzieningen in de buurt.

Het Nagomi Spa & Beauty Centre in Higuerón Aura  is een luxe toevluchtsoord dat een scala aan spabehandelingen en schoonheidsbehandelingen biedt om u te helpen ontspannen, verjongen en nieuwe energie op te doen. Van massages en gezichtsbehandelingen tot lichaamsbehandelingen en hydrotherapie, de deskundige therapeuten van de spa zullen u verwennen met hun vaardigheden en attente zorg, waardoor u zich verfrist en herboren voelt.

 

Features – Higuerón Aura

  • panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee
  • Nagomi spa- en schoonheidscentrum
  • mediterrane tuinen
  • exclusieve beachclub
  • 2 overloop zwembaden
  • prijzen vanaf € 499.990,-

Informatiepakket Higuerón Aura Vraag brochure en de prijslijst op